Astrid Engberg

DJ på Prxjects Stage

Astrid Engberg er en dansk sanger, producer og dj. På trods af en ulykke hun var ude for da hun var 20 år, der på dramatisk vis satte hendes liv på hold, så har Astrid et bagkatalog bestående af tre solo EP’er (Phonosaurus Records, CA), og er medvirkende på omkring 20 vinyl udgivelser verden over. Fra Denmark til Frankrig, USA til Grækenland. Hun spiller 100 % vinyl, og Astrid deler både nye og gamle fund fra hendes mange rejser, og er påvirket af en myriade af genrer, inklusive jazz, Soul, Vestafrikansk og elektronisk musik. Astrid har tidligere haft hendes base i Paris, men er nu tilbage i København, hvor hun er ved at færdiggøre hendes næste album. Det er en fortsættelse af hendes soniske rejse, der når nye højder i fint selskab med både klassiske og rytmiske musikere fra Danmark og udlandet. Astrid er fast dj på MMH Radio. 

April 4, 2019