Amanda Baun

DJ på Prxjects Stage

Amanda Baun – fremstormende badass dansk DJ, der lige har spillet på Worldwide festival, der er kurateret af Gilles Peterson. Udover at have udviklet sig til en fremtrædende dj i København, så bidrager Amanda til den dansk musikscene via hendes eget musikpladeselskab og kreative bureau, Back to Future Sounds. Gennem hendes kreative bureau og alsidige arbejde, såsom hendes seneste set for Future Female Sounds, så bidrager Amanda til en moderne bølge af inspirerende kvindelige DJ’s. Amanda forsætter med at søge rundt i verden efter fantastiske melodier, for at være i stand til altid at blande de rigtige sange til. Dette gør det muligt for hende at blande forskellige stile sammen og skabe diverse musikalske rejser, som aldrig slår fejl når det gælder om at få folk til at danse på tåspidserne. 

Hun har spillet sammen med artistister såsom Gilles Peterson, Romare, Debruit, Charlotte dos Santos, Aurielle, Saveh, og the Revenge at.

 

 

April 4, 2019