Gastro Fyn

UDSOLGT

Fynske Favoritter by Gastro Fyn er udsolgt!

Den næringsrige fynske jord er grobund for fremragende fødevarer. Sprøde asparges, saftige æbler, dybrøde kirsebær, friskpresset most og aromatiske rodfrugter. På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes året rundt.
Ni fynske restauranter er gået sammen om et særligt madmanifest, som skal sikre dig som gæst en helt særlig oplevelse baseret på det bedste Fyn har at byde på.
Om aftenen danner Tasteland-scenen nemlig rammerne for en restaurantoplevelse i fynsk særklasse. Her vil kokkene fra de fynske toprestauranter, Sortebro Kro, Restaurant Pasfall, The Balcony, Kok & Vin, Restaurant Aro, Restaurant Knudsen Gaard, Kongebrogaard samt Falsled Kro serverer en fem-retters menu tilberedt på det allerbedste Danmarks køkkenhave har at tilbyde.

Læs mere om Fynske Favoritter madoplevelsen nedenfor. OBS! Billetter er udsolgt.

Fynske Favoritter by Gastro Fyn

Ni fynske restauranter er gået sammen om et særligt madmanifest, som skal sikre dig som gæst en helt særlig oplevelse baseret på det bedste Fyn har at byde på. Tasteland-scenen danner ramme for en restaurantoplevelse i fynsk særklasse. Her vil kokkene fra de fynske toprestauranter; Sortebro Kro, Restaurant Pasfall, The Balcony, Kok & Vin, Restaurant Aro, Restaurant Knudsen Gaard samt Falsled Kro servere en fem-retters menu tilberedt på det allerbedste Danmarks køkkenhave byde på.

450 kr. inkl. drikkevarer.

Fynske Favoritter er udsolgt!

Køb de øvrige Heartland madoplevelser her

OBS! Husk at det ikke er muligt at deltage i Fynske Favoritter uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

Torsdag: Sortebro Kro & Pasfall
Fredag: Knudsens Gård, Aro, Kok & Vin
Lørdag: Falsled & Balcony

 

 

April 3, 2019