Mikkel Karstad

Mikkel Karstad giver grøntsager hovedroller og skaber måltider omkring dem. Familien Karstad rykker ind under pergolaen i Grevens Have og serverer en menu af sæsonens grøntsager fra lokale producenter, kombineret med vilde urter og andet godt fra Sydfyn. De kommer til at servere seks enkle, grønne retter og en dessert af grønt, frugt og bær fra Sydfyn, noget råt, sprødt og sart og andet tilberedt over åben ild, så de får noget røg, grill og karakter. Maden bliver serveret som delemad ved langbordet sammen med hjemmelavet rabarbersaft, cider, vand og vin.

Læs mere om Chef’s Table-madoplevelsen nedenfor. Billetter kan købes her.

Chef’s Table i Grevens Have med Mikkel Karstad & Family

Mikkel Karstads private og meget personlige middage bliver revet væk når de popper up. Til Chef’s Table i Grevens private have vil Mikkel og familien servere seks grønne retter og dessert af bl.a. grønt, vilde urter, frugt og bær fra lokale fynske producenter. Menuen er rå, sprød, sart og tilberedes blandt andet over åben ild, og dertil kommer en drikkevare-menu komponeret og kurateret af Mikkel.

950 kr. inkl. drikkevarer.

Køb billetter her.

OBS! Husk at det ikke er muligt at deltage i Chef’s Table uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

 

 

March 26, 2019