Lille Bakery

Lille Bakery er et bageri og spisested på Refshaleøen i København. Navnet Lille kommer af, at teamet bag Lille tror på, at når du er ”lille” betyder alting noget, og alt er nyt og spændende. 

Deres drøm er, at Lille bliver et rum, der bringer mennesker sammen. Et sted, hvor de bedste ingredienser skal være for alle. Et sted, hvor alle vil blive mødt med det bedste brød og mad, Lille kan producere.

Lille Bakery arbejder med lokale landmænd, fiskere og andre producenter, der deler samme filosofi og tilgang til råvarer som dem selv. Producenter, der forstår vigtigheden af et økologisk og lokalt landbrug, der er både retfærdigt og arbejder i harmoni med miljøet.

For at kunne starte Lille Bakery besluttede de tre venner og partnere Jesper Gørtz, Mia Boland og Sara De Lemos Macedo at starte så småt som muligt. De lagde alle deres sparepenge sammen og besluttede at inkludere alle, der gerne ville være en del af det. Så de besluttede at starte en Kickstarter-kampagne i håb om at finde ligesindede mennesker, der delte deres drømme og overbevisninger. Til deres egen overraskelse blev den belønnet med masser af støtte og generøsitet, og sammen med 200 fantastiske backers blev Lille Bakery lanceret.

Lille Bakery kan opleves i Bageriet, hvor de er årets værter.

 

 

March 26, 2019