Læsk

Tasteland workshop

Missionen hos Læsk har fra starten været at lede en læskedriksrevolution og ændre det stagnerende sodavandsmarked, som andre iværksættere har gjort det inden for ølbrygning, ciderproduktion og kafferistning. Siden 2015 har Læsk arbejdet for at højne standarden for ikke-alkoholiske drikke ved at bruge fermentering til at skabe smagfulde og komplekse læskedrikke.
Kombucha har eksisteret i over 2.000 år, og selvom fermentering er genopstået i både restauranter og hjemmekøkkener de seneste år, er det stadig et mysterium for mange. Den fermenterede te brygges ved hjælp af en symbiotisk gær-og bakteriekultur, der omdanner sukker til organiske syrer og giver drikken en levende smag.

På Heartland vil Læsk afholde en workshop på Tasteland-scenen. Til workshoppen vil holdet bag Læsk fortælle om deres rejse med Læsk og de alkoholfri fermenteringsmetoder.
De vil dele ud af deres erfaringer med kombucha-fermentering, og give tips og tricks til succesfuld hjemmebrygning og brugbare opskrifter.
Workshoppen afsluttes med en tasting, hvor deltagerne vil få mulighed for at smage på forskellige kombucha.

 

 

March 26, 2019