Tina Dickow

Den aarhusianske singer-songwriter Tina Dickow er en af landets mest markante sangerinder over de seneste 20 år. Fra hun bragede ind på scenen med singlen Your Waste Of Time i 1998, der blev ’Ugens Uundgåelige’ på DR P3, har hun været fast inventar på hitlisterne med sine ærlige, nærværende sange.

Sidste år i september udgav hun sit syvende studiealbum, Fastland, der gik nummer et på den danske albumhitliste–ligesom Tina Dickows seneste fire studiealbum samt opsamlingsalbummet Welcome Back Colour også har gjort det. Hun har i løbet af sin karriere modtaget et hav af priser, heriblandt Kronprinsparrets Kulturpris i 2008, to Robert-priser i 2010 for soundtracket til spillefilmen Oldboys samt GAFFA-Prisen for Årets danske sangerinde hele fire gange.

Oplev Tina Dickow live på Heartland 2019, torsdag d. 30. maj.

  

  

 

March 21, 2019