Seinabo Sey

Den svenske soul-sangerinde Seinabo Sey bragede i 2013 ind på den internationale musikscene med sin allerførste single, Younger, som ligeledes blev første nummer på det anmelderroste debutalbum Pretend, der udkom i 2015. Den eksplosive start på karrieren blev særligt bemærket i hjemlandet Sverige, da hun blev udråbt som ’Årets Nykomling’ (Årets nye navn) ved den svenske Grammy i 2015, hvor hun senere har modtaget priser som bl.a. årets popnavn i 2016 og for årets album i 2018.

I efteråret 2018 udgav hun sit andet studiealbum I’m a Dream, hvor Seinabo Seys fantastiske, soulvokal for alvor kommer til sin ret. Så hvis sommervarmen endnu ikke helt har indfundet sig på Heartland, så gør den det i hvert fald, når Seinabo Sey indtager festivalen lørdag den 1. juni.

  

  

 

March 21, 2019