Heartland nomineret til Danish Design Award

Vi er stolte af at kunne fortælle, at Heartland er nomineret til en Danish Design Award i kategorien Feel Good.

Der er i alt 45 finalister, og vinderen i de enkelte kategorier vil blive afsløret ved Award-festen i Dansk Industri den 13. maj 2019.

Feel Good er en designpris for løsninger, som er særdeles æstetiske eller elegante og samtidig tilbyder en brugbar funktion.

Denne pris hylder den evne, design har til at fryde vores intellekt, hjerte og sanser. Prisen går til det/den lysende idé, design, produkt, møbel, redskab eller bevægelse, der griber vores tanker og følelser på grund af sin relevans, betydning, enkelhed eller inspiration.

Det prisvindende design kræver næsten ingen forklaring, er funktionelt og repræsenterer designs evne til at skabe begejstring Løsningen har en positiv emotionel effekt, som leveres gennem visuelle og taktile kvaliteter, som er sublimt eksekveret, og som viser en høj grad af designkvalitet.

 

 

Om Danish Design Award

Danish Design Award sætter fokus på effekten og værdien af design, hylder virksomheder og designere på tværs af landet og viser den forskel, deres løsninger gør i industrien, samfundet og hverdagslivet.

Danish Design Award viser værdien og effekten af design i Danmark i dag og inspirerer og stimulerer brugen af design og designtænkning i virksomheder og samfund.

Danish Design Award samler det brede erhvervsliv, designbranchen og hele landet om en årlig designbegivenhed, der fejrer den forskel design kan gøre.

Prisens kategorier spænder fra design, der har skabt jobs eller sparet penge over sundhedsløsninger og ressourcedeling til visionære koncepter og viser mangfoldigheden i de måder, som design kan give værdi på.

Danish Design Award gennemføres i et samarbejde mellem Dansk Design Center og brancheorganisationen Design denmark.

Danish Design Awards jury består af medlemmer fra både ind- og udland med stor viden og erfaring inden for design og forretning.
Juryen udpeges hvert år i fællesskab af Dansk Design Center og Design denmark. Jurymedlemmer udpeges på grund af deres individuelle faglige kvalifikationer, og ikke som repræsentanter for en organisation eller virksomhed.

March 18, 2019