Vivienne Westwood

7 billion don’t know we are an endangered species
Analysis: how to save the world from self-destruction

Den verdensberømte britiske designer Vivienne Westwood har i snart 50 år været en af de mest toneangivende karakterer i den internationale modeverden – fra 70’ernes punk- og biker-inspirerede periode over 80’ernes karakteristiske piratkollektion til nutidens mere eksperimenterende, aktivistiske stil med fokus på bæredygtighed.

Det er måske mindre kendt i Danmark, at Westwood også er en brændende bæredygtighedsaktivist. Det er netop klimaet og bæredygtighed, der bliver omdrejningspunktet, når hun gæster Heartland til sommer. Publikum vil kunne forvente en skarp Westwood, der gerne kritiserer tankeløse forbrugere og ditto modedesignere.

På Heartland vil hun indtage scenen og som den første nogensinde indgå i en direkte samtale med publikum uden samtalepartner eller moderator i TALKS-teltet. Det vil blive en enestående oplevelse og en chance for at komme tæt på en af de største indenfor hendes felt.

Oplev Vivienne Westwood i Talks-teltet på Heartland om lørdagen, d. 1. juni.

 

 

Heartland Talks er skabt i samarbejde med en række af Danmarks stærkeste forlag, bl.a. Gyldendal, Lindhardt & Ringhof og Informations Forlag.

March 7, 2019