Winterspring

I Wintersprings dessertbar i København kreerer et team af dygtige kokke fra stjernebesatte restauranter morgenmad, frokost, desserter og afternoon tea med kun de bedste nordiske råvarer. De har løftet smagsoplevelserne til nye højder, hvilket blandt andet har kastet de maksimale seks hjerter af sig fra Politikens madanmelder. Winterspring tilbyder prisvindende iscremer, sorbeter og desserter, der indbyder til at nyde øjeblikket. En særlig stolthed knytter sig til Wintersprings sorbetlinje, der laves på Skarø i det sydfynske øhav og fremstilles af blot fire ingredienser med en uovertruffen ren og autentisk smag.

Læs mere om Afternoon Tea-oplevelsen nedenfor.
Afternoon Tea by Winterspring er udsolgt

Afternoon Tea by Winterspring

Winterspring og teamet bag den anmelderroste dessertbar serverer Afternoon Tea for børn og voksne i slottets hvile-have. På en måde du med garanti ikke har set eller smagt det før. Spiselige blomster, sirligt anrettede langborde midt i slottets billedskønne omgivelser, smagen af fynsk forsommer, og lige dele af små salte retter, desserter, sødt og smukt anrettede kager er en del af programmet på denne særlige eftermiddag på Heartland, hvor børn er mere end velkomne.

395 kr. inkl. drikkevarer.

Afternoon Tea by Winterspring er udsolgt

OBS! Husk at det ikke er muligt at deltage i Afternoon Tea uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

January 31, 2019