Louise Beck Brønnum, Alchemist T[A]este lab

Louise Beck Brønnum (f. 1990) er leder af Alchemist T[A]este lab, som er et forskningsbaseret madlaboratorium, der skal udvikle undervisningsmateriale til børn i samarbejde med universiteter, små og store fødevareaktører og forskere i og udenfor fødevareindustrien. Alle resultater er open source og bliver gjort tilgængelige gennem både videnskabelige og populære publikationer. Ambitionen er at skabe en stærkere madkultur ved at bruge mad og måltider som brobyggere mellem mennesker. Louise er uddannet gastrofysiker og fødevareingeniør fra Københavns Universitet og har blandt andet udgivet kogebøger og undervist børn, kokke og professorer i madens forunderlige og smagfulde univers.

Man kan møde Louise Beck Brønnum i Hjerteland, hvor hun vil stå for en interaktiv workshop for de yngste festivalgængere.

January 31, 2019