Lone Landmand & Søren Sørøver, Brandbygegaard

Søren Sørøver og Lone Landmand lever og arbejder på Brandbygegaard lidt nord for Horsens Fjord. Gården er arnested for biodiversitet, både vild og kultiveret. De mange forskellige husdyr, frugttræer og buske samt et utal af grøntsager og urter danner rammen om livet på landet, hvor mad er noget, der gror i jorden, græsser på marken eller flyver på himlen. 1.000 vinstokke og den lille æbleplantage på 2.500 træer leverer frugten til parrets vinhus. Alt er passet med fuldt fravær af kemi og fuldt blus på kærligheden. Om sommeren danner gården ramme for en tilbagevendende pop up-restaurant i samarbejde med de aarhusianske restauranter Domestic og Hærværk.

 På Heartland 2019 vil Lone Landmand & Søren Sørøver holde oplæg på Tasteland-scenen under overskriften ”Fremtidens mad er fortidens afgrøder – om bevægelsen væk fra højt forædlede grøntsager, korn og industrielle husdyrprodukter.”

Nedenfor kan du læse mere om hvad du kan forvente, når Søren Sørøver & Lone Landmand indtager Tasteland-scenen. Det præcise tidspunkt oplyses senere, når festival-tidsplanen er offentliggjort.

 

 

Søren Sørøver & Lone Landmand inviterer til samtale og madlavning med udgangspunkt i grøntsagerne – dem skal der spises mange flere af både nu og i fremtiden! Men hvilke grøntsager er heller ikke ligegyldigt i spændet mellem de eksotiske importerede med sæson året rundt, de danske masseproducerede baseret på kemisk støtte og noget så besværligt som hjemmeavl. Kan en gulerod skynde sig? Ja, det kan den faktisk godt, men den bliver ikke bedre af det ift. Lone Landmand og Søren Sørøver.

Workshop: I Lone og Sørens køkken får du en grøn oplevelse, når du kan være med til at tilberede en berigende grøntsagsret og gå varmhjertet hjem.

January 31, 2019