Ciderpavillonen: Æblerov & Friends

Heartland lancerer i 2019 Ciderpavillonen i samarbejde med danske Æblerov og en række andre ciderproducenter fra Skandinavien.

Æblerov laver vild, dansk æblecider, som er gæret på en ren, upasteuriseret most, presset på æbler fra økologiske frugtavlere rundt i landet; blandt andet fra fynske plantager. Resultatet er sprøde og komplekse cidere, der kan ledsage måltider eller stå alene, men vigtigst af alt nydes i godt selskab. I Æblerov har de altid efterstræbt de gode venskaber på kryds og tværs, blandt andet gennem samarbejdsprojekter som ’Rigtig Cider’-festival, kollaborationer med ciderier og bryggerier, særligt udviklede produkter i samarbejde med velrenommerede restauranter og brug af druer fra venner i vinbranchen.

Derfor har Æblerov inviteret tre gode venner med til Heartlands første ciderbar under navnet Æblerov & Friends: De vilde, svenske ’frugt-pét-nat’-drenge Karl og Mikael fra Fruktstereo, Martin fra Solhøi Cider i Oslo og de to naturvins-brødre fra Drudgaard Vin fra Ebberup på Fyn.

Snart kan du læse mere om, hvad du kan forvente af ÆblerovTasteland-scenen.

 

 

January 31, 2019