Ahmed Akkari

Aktivist og debattør Ahmed Akkari har de senere år markeret sig som en af de mest markante stemmer herhjemme i debatten om integration og islam i Danmark. Han blev kendt i den brede befolkning i forbindelse med Muhammed-krisen i 2005, hvor han spillede en afgørende rolle i konflikten mellem de muslimske organisationer og repræsentanter for den danske regering. Han har siden udgivet to bøger om sin vej ud af det islamistiske miljø, Min afsked med islamismen fra 2014 og senest Mod til at tvivle, der udkom i maj 2018. Akkari har personligt bevæget sig mellem Danmark, Grønland og Mellemøsten i årene, der gik, og er i dag ved at få en ny, stærk stemme:

 

Vi er meget glade for at præsentere Ahmed Akkari i vores Talks-program. Akkari er jo landkendt fra sin tid under karikaturstriden, men har skrevet et par fantastisk interessante bøger i de år, der fulgte efter. Jeg spår, at han er ved at blive en betydelig stemme i Danmark, men nu bare fra en helt anden vinkel end tidligere,” siger Rasmus Quistgaard.

Heartland Talks er skabt i samarbejde med en række af Danmarks stærkeste forlag, bl.a. Gyldendal, Lindhardt & Ringhof og Informations Forlag.

December 18, 2018