Heartland x Summerbird julechokolade

Julen er nær og vi har allieret os med de bedste i Danmark til at forsøde julen med, nemlig Summerbird. Sammen med vores venner fra Fyn, har vi besluttet at dele lidt ekstra julegaver ud, og køber du din (eller har du allerede købt) billet til Heartland 2019, så forsøder vi julen med nogle særligt udvalgte chokolade barer.

Og det er ikke bare hvilken som helst chokolade. Summerbird har siden 1986, formået at udfordre den gængse opfattelse af hvad chokolade er, og skal kunne. For ligesom vi sigter efter at gøre oplevelsen af at tage på festival, til meget mere end hvad man typisk forventer, så gør Summerbird det samme med chokolade. Økologi er for Summerbird en naturlighed og et kompas og i den grad en kærlighedserklæring til naturen. Summerbirds kontinuerlige søgen efter perfektionisme, handlerikke kun om håndværk, men i den grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.

Summerbird har udvalgt chokoladerne der nu skal glædedig, og det er chokoladerder kan noget ekstra. Idéen om deres udvalg af rene barer blev født ud af et ønske om at afdækkechokoladens inderste væsen,og dykke ned i håndværk og traditioner. Målet var atskabe et rum og bogstaveligt talt fylde det med fordybelse og glæde. At råvaren er ren økologi, er altafgørende for kvaliteten af det færdige produkt. At bønnerne bliver valset tålmodigt på stenvalse, vidner om respekt for bønnens ædlere egenskaber. Og at produktionen er håndarbejdet giver dem plads til at vælge ogvrage, snuse, knase og lade ufornuften råde. Ægte chokolade har puls og skærper sanserne.

Amber Croquant er den perfekte ledsager til din velbryggede kop kaffe. Den er cremet og simpel som den franske creme brulé, og ligesom desserten har den en sprød top, da barren er drysset med en sprød krokant af Piemonte hasselsnødder.

Arriba ”Raw” er det ypperste regnskovens skattekammer kan byde på. Kakaobønnerne bliver kaldt ”Gudernes Spise” og du står med 80% ren kakao i hænderne. Toppet med ristede kakaobønner er barren bid for bid en intens skærpelse af dine sanser. 

Det er kun første lille snert af den Heartland x Summerbird chokolade du kan opleve. Du vil kunne opleve meget mere når vi forhåbentlig ses på Heartland i 2019. For nu er det en gave fra os til dig, der skal både skal skabe glæde for øjet og humøret.
Glædelig Jul og Godt Nytår.

December 13, 2018