Heartland præsenterer Michelle Obama i Royal Arena

Heartland er stolte af i samarbejde med Live Nation at kunne præsentere Michelle Obama, når hun gæster Royal Arena i København d. 9. april 2019 som led i hendes bog-tour for biografien ”Becoming”. 

Siden Heartlands begyndelse i 2016 har ambitionen været at skabe kvalitetsindhold og unikke oplevelser igennem festivalens fire ben; MUSIC, ART, TALKS og FOOD.

Særligt Heartland TALKS er skabt på baggrund af et behov for relevans og autencitet i den offentlige samtale. Ønsket er at give perspektiv på den tid, vi lever i, med hjælp fra en række af de mest inspirerende og dagsordensættende profiler fra ind- og udland.

Derfor er det naturligt for Heartland at være medarrangør på eventen med Michelle Obama, der er blevet en af de mest ikoniske og beundrede kvinder i vores æra.

 ”Michelle Obama har været på listen over drømme-personligheder på Heartland, siden vi startede festivalen. Vi er derfor taknemmelige over, at hun har valgt at gæste København som kun én af seks byer i Europa på hendes tour. Vi har indtil nu kun lavet ganske få talks udenfor Egeskov Slot, så vi er ekstra stolte over at starte med så stort et navn,” siger Ulrik Ørum-Petersen, direktør for Heartland.

Deltagerne ved Mrs. Obamas’ events vil høre hendes ærlige refleksioner om de erfaringer og begivenheder, både offentlige og private, der har formet hende fra barndommen på South Side i Chicago til hendes år som en leder, der skulle balancere kravene omkring moderskab og arbejde, til hendes år på den mest berømte adresse i verden. Michelle Obama er blevet en af de mest ikoniske og beundrede kvinder i vores æra. Som USAs førstedame – den første afrikansk-amerikanske i den rolle – var hun med til at skabe det mest imødekommende og rummelige Hvide Hus i historien, samtidig med at hun etablerede sig som en stærk fortaler for kvinder og piger i USA og verden over.

Læs mere om ”Becoming”-touren HER

Billetsalget starter fredag 14. december kl. 10.00 via heartlandfestival.dklivenation.dk og ticketmaster.dk.

Køb din billet her

Der er begrænsning på 4 billetter per kunde.

December 11, 2018