Danny Brown

Detroit-rapperen Danny Brown har en af de mest karakteristiske stemmer i moderne hiphop. Hans lyse, næsten skingre rap er krydret med syrede og sjove historier om damer og stoffer.

Efter en kort flirt med 50 Cents crew G-Unit i 2010 har Danny Brown etableret sig med en række stærke udgivelser – bl.a. sammen med Black Milk, et andet supertalent fra Detroit, og med gæsteoptrædener på posthume udgivelser med den feterede producer J-Dilla. Danny Browns seneste album, med den Joy Division-inspirerede titel Atrocity Exhibition, udkom i 2016 på engelske Warp Records, der blandt andre også huser Flying Lotus, Aphex Twin og Brian Eno.

Udover sine skarpe tekster, er Danny Brown kendt for koncerter med fart over feltet, som vi forhåbetlig vil mærke på Heartland 2019.

 

December 6, 2018