The Good, the Bad & the Queen

Det er 11 år siden, at The Good, the Bad & the Queen udsendte deres første album, men nu er de tilbage med nyt materiale, som man kan opleve live for første gang i Danmark på Heartland 2019. The Good, the Bad & the Queen er et decideret superband, som består af Gorillaz- og Blur-frontmand Damon Albarn, forhenværende The Verve-guitarist Simon Tong, bassisten fra legendariske The Clash, Paul Simonon, og den nigerianske trommeslager Tony Allen, der i en årrække spillede sammen med afrobeat-ikonet Fela Kuti.

Bandet er et unikt musikalsk projekt med skramlende, alternativ rock som omdrejningspunkt og med tydelige referencer til garagerock og folk. Den 16. november udgav gruppen sit andet album Merrie Land, som er produceret af Tony Visconti, der også stod bag David Bowies mesterlige afskedssalut, Blackstar. Det bliver uden tvivl og med den plade i bagagen, at vi næste sommer byder dem velkommen på Heartland.

 

 

December 6, 2018