The Smashing Pumpkins

Et af verdens mest ikoniske rockbands kommer til Heartland. Siden starten i slutfirsernes Chicago har Smashing Pumpkins solgt mere end 30 millioner plader, inklusiv over 10 millioner kopier af Mellon Collie and the Infinite Sadness fra 1995Frontfiguren Billy Corgans øjeblikkeligt genkendelige vokal har igennem årene lagt soundtrack til utallige teenagedrømme med et dybt følelsesladet udtryk, der passer perfekt til bandets storladne, næsten teatralske liveoptrædener.

Bandets nye LP – SHINY AND OH SO BRIGHT, VOL. 1 / LP: NO PAST. NO FUTURE. NO SUN– er produceret af legenden Rick Rubin, der tidligere har arbejdet med alle fra Johnny Cash, Slayer og Red Hot Chili Peppers til Kanye West, Jay Z og Ed Sheeran. På pladen medvirker også de oprindelige medlemmer James Iha og Jimmy Chamberlin på henholdsvis guitar og trommer, foruden Jeff Schroeder, der har været del af gruppen siden 2007.

 

November 15, 2018