Jada

Jada har på kort tid vokset sig til, at være et af de mest lovende navne på den danske musikscene – med et talent udover det sædvanlige og et univers der bryder med de klassiske skabeloner, og som kan være med til at skubbe til både grænser, genre og tendenser.

I januar 2018 sparkede Jada for alvor døren ind med udgivelsen af den første officielle single ’Keep Cool’, der med international opbakning var med til at både Danmark og udlandet fik øjnene op for det åbenlyse talent. Efterfølgende udgav Jada singlen ’Sure’, som fulgte det minimalistiske lydunivers, som ’Keep Cool’ også tog udgangspunkt i. På trods af, at Jada kun er på sit første kapitel peger fremtiden allerede i en retning, hvor både Danmark og udlandet holder deres ører og øjne åbne – og med god grund. Jada har på kort tid formået at tryllebinde både de danske og udenlandske anmeldere, medier og fans med sit personlige og ærlige univers. Det er umuligt ikke at blive forgabt i musikken og hendes person. Sidste år spillede hun på vores Prxjects Stage, og det er nu, endnu en gang, en fornøjelse at tilføje hende til Heartlands lineup.

 

November 15, 2018