Folkeklubben

Folkeklubben er den slags band, som man nemt kan pådutte at være ihærdige. Med stor vilje og styrke har trioen altid søgt efter at møde publikum i øjenhøjde, og der er det med god grund at Folkeklubbens identitet ligger i jagten på det næste smukke koncertøjeblik. Og ikke mindst dén gode sang, hvis grundelementer er Kjartan Arngrims tekster og vokal, Rasmus Dalls guitarer og Rasmus Jusjongs fornemmelse for bund, beats, kor og keys.

Folkeklubben har over de sidste 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen i 2019 igen stævner ud, er det med deres nye album ’Sort Tulipan’ i ryggen, der allerede har høstet store roser landet over. Det nye album følger op på et i forvejen imponerende bagkatalog med udgivelserne ’Nye Tider’(2013), ’Danmarksfilm’ (2014) og ’Slå Flint!’ (2016),

 

November 15, 2018