Solange

Solange brød for alvor igennem med albummet A Seat at the Table fra 2016, der er baseret på sangerindes egne oplevelser. Albummet er et af de mest skelsættende i nyere amerikansk musikhistorie med sin hudløst ærlige behandling af emner som sort feminisme, raceulighed og et generelt opråb til gavn for de mest undertrykte og oversete grupper i det amerikanske samfund.

A Seat at the Tablenåede førstepladsen på den amerikanske Billboard-hitliste og blev kåret som årets bedste album af toneangivende magasiner som Spin, Vibe og Pitchfork. I 2017 modtog hun desuden en Grammy for Best R&B Performancefor singlen ”Cranes in the Sky” fra samme album. Når Solange Knowles gæster Heartland 2019, bliver det med et nyt, endnu unavngivet album i bagagen.

I forbindelse med offentliggørelsen af Solange, udgiver Heartland også en ny podcast. Her besøger kulturjournalist og radiovært Niels Fez Pedersen, og Berlingskes musikredaktør Nanna Balslev studiet til et dyk ned i Solanges fem vigtigste numre. Lyt her.

 

November 6, 2018