GRIZZLY BEAR

Highland Stage, torsdag d. 31. maj kl. 21.00
Det amerikanske rockband Grizzly Bear har de seneste ti-femten år markeret sig som en af de ypperste artister inden for psykedelisk folk-rock, og til sommer er de tilbage i Danmark for første gang siden 2012. 

Med sig har de deres nye, femte studiealbum Painted Ruins fra august i år, der ligesom deres tidligere udgivelser blev velmodtaget blandt anmelderne. Bandet, som består af fire yderst aktive musikere i sangskriver og frontmand Ed Droste, trommeslager Christopher Bear, producer og bassist Chris Taylor og vokalist og guitarist Daniel Rossen, slog oprindeligt igennem i 2006 med deres andet album Yellow House og har siden udgivet Veckatimest og Shields, som begge gik i top 10 på den amerikanske albumhitliste. Grizzly Bear er desuden kendt som et fænomenalt liveorkester, så gæsterne kan godt begynde at se frem til velkendte sange som Yet Again, Sleeping Ute og Two Weeks på næste års festival.

December 6, 2017