CV JØRGENSEN

Greenfield Stage, fredag d. 1. juni kl. 17.00
Den danske legende C.V. Jørgensen behøver ingen nærmere introduktion. Det vidner billetsalget til hans kommende indendørs solo-turné om, hvor billetterne blev revet væk på få minutter, da de gik i salg i mandags. Turnéen markerer C.V. Jørgensens comeback til livemusikken efter otte års fravær.

Den 67-årige rockmusiker er en af landets dygtigste sangskrivere, og han har gennem mere end 40 år ageret soundtrack og inspiration for både musikelskere og nye danske musikere som Bisse, Aksglæde og Barselona. Han fik sit store gennembrud i 1977 med Storbyens små oaser med klassikere som Entertaineren og Bellevue, og i alt er det blevet til 12 studiealbums, tre livealbums og en lang række andre udgivelser. C.V. Jørgensens tekstunivers er kendetegnet ved at være samfundskritisk med en karakteristisk poetisk kant, hvilket nok er bedst eksemplificeret på albummet Tidens Tern, der i 2006 fik plads i Kulturministeriets Kulturkanon.

December 6, 2017