CORY HENRY & THE FUNK APOSTLES

Highland Stage, lørdag d. 2. juni kl. 16.00
Det 30-årige keyboardorakel Cory Henry er muligvis den mest funklende nye stjerne på den internationale funk- og jazzscene. Han allerede i sine sene teenageår at turnerede han med store og forskelligartede artister som Bruce Springsteen, P. Diddy og Michael McDonald, men det var først i 2014, at startede sin solokarriere med det anmelderroste debutalbum First Steps. Siden har han udgivet endnu et velmodtaget album, The Revival fra 2016, der ligesom debuten trækker tråde tilbage til Henrys store forbilleder, legenderne Stevie Wonder og Curtis Mayfield. Cory Henrys live-optrædender er kendetegnet ved at være meget legende og innovative, så både jazz-kendere og nybegyndere kan forvente en helt unik oplevelse i selskab med den funklende stjerne fra Brooklyn.

December 6, 2017