TRANSPORT

I Bil

Du kan køre næsten lige til festivalpladsen i bil og parkere i alle dagene. Køreturen er nem og hurtig, da der er motorvej og hovedvej næsten hele vejen. Festivalpladsen og slottet ligger et par kilometer udenfor Kværndrup, der derfor er udgangspunktet. Du kan sætte GPS’en til at køre mod Egeskov Slot, Egeskovgade 22, 5772 Kværndrup for at blive guidet hele vejen.

Parkering

For at sikre en effektiv og behagelig ankomst til Egeskov har vi opdelt vores parkeringspladser i en GRATIS- og en BETALINGSZONE.

GRATIS
Den gratis parkeringsplads ligger lige uden for Kværndrup ca. 20 minutters rask gang fra festivalindgangen og vil være serviceret af gratis shuttlebusser fra torsdag til søndag. Læs mere om dem nedenfor.

BETALING
Betalingsparkeringen ligger ved hovedindgangen til Egeskov Slot og vil være under opsyn hele døgnet. Detaljerne om denne parkeringsform vil blive opdateret tættere på festivalen, når detaljerne er på plads.

OBS! Benyttelse af parkeringspladserne er på EGET ANSVAR – der vil være frivillige vagter i området, men vi kan ikke garantere, at der er opsyn med din bil hele tiden.

Shuttlebusser

Heartland Festival har indsat gratis shuttlebusser, der kører i pendulfart mellem Kværndrup Station/Gratis parkering og Egeskov Slot både torsdag, fredag, lørdag og søndag formiddag.
Festivalen har også indsat natbusser og tilbyder transport for festivalgæster fra festivalpladsen til henholdsvis Odense, Svendborg og Faaborg. De går ca. en gang i timen fra midnat, og frem til festivalpladsen lukker.

Adresserne for endestationen på disse busser er:

Odense: ODENSE M (Hotel Knudsens Gaard) & ODENSE C (Dannebrogsgade)

Svendborg: Vestergade

Faaborg: Hotel Faaborg Fjord, Svendborgvej 175

I Tog

Hvis du tager offentlig transport kan du på under 2 timer komme frem til festivalen, uanset om du rejser fra Århus eller København. Turen kræver kun, at du hopper på Svendborglinjen på Odense Banegård og står af på Kværndrup Station, hvor der kører shuttlebusser.

Cykel

Kommer du på cykel, er du sej! Der vil være et område, hvor du kan parkere og låse din cykel fast. Vær opmærksom på at det er på eget ansvar, og der ikke er opsyn med cyklerne - så medbring en solid lås.