JOHN WRIGHT X THOMAS LAURSEN

I denne workshop er de vilde urter og planter i fokus. Du smager cocktails med vilde urter og prøver måske selv at blande og tilsmage. Hør om sankning (indsamling af råvarer i naturen) og om at arbejde professionelt med at bringe vilde råvarer fra naturen til tallerkenen på toprestauranter.

Den populære britiske tv-personlighed John Wright er kendt som botanisk ekspert i tv-programmet River Cottage og har de sidste 15 år været toneangivende sanker og formidler af vild mad.

Thomas Laursen er en af Danmarks dygtigste sankere. Han er desuden kok, iværksætter, foredragsholder og jæger. Han står bag Wildfooding, der leverer vilde planter, bær, rødder, svampe mm. til en række toprestauranter i Danmark – f.eks. de nu så berømte og berygtede orangemyrer til Noma.

 Foto: Steve Goodwin

Foto: Steve Goodwin