JOHN WRIGHT X THOMAS LAURSEN

Den populære britiske tv-personlighed John Wright indtager fredag og lørdag aften Tastelandscenen og laver vilde cocktails til og sammen med Heartlands publikum. Han er bl.a. kendt som botanisk ekspert i tv-programmet River Cottage og har de sidste 15 år været en af de mest toneangivende sankere (indsamling af råvarer i naturen) og vilde madformidlere. Han har desuden udgivet bøger sammen med bl.a. Hugh Fearnley-Whittingstall.

Thomas Laursen er Danmarks bedste sanker - en evne han tager i brug, når han arbejder som urtesamler, kok, iværksætter, foredragsholder og  jæger. Han står bag Wildfooding, der leverer vilde planter, bær, rødder, svampe mm. til en række toprestauranter i Danmark – herunder Noma, Amass, AOC, Geranium, Relæ, Barr, Manfreds, Geist, La Banchina samt Mielcke og Hurtigkarl mfl. For mange går han under navnet "myremanden", da det i sin tid var ham, der introducerede Noma-folkene til de nu så berømte og berygtede orangemyrer.

 Foto: Steve Goodwin

Foto: Steve Goodwin