KIM MØLLER-ELSHØJ, NYBORG DESTILLERI

Som gæst til denne session på Tastelandscenen vil man få mulighed for at dufte til og smage på helt unikke fadprøver fra udvalgte fade fra Nyborg Destilleri; nogle whiskyer, nogle rom’er. Kim Møller-Elshøj vil fortælle om whiskyens tilblivelse med fokus på det lokale: lokale byg og egetræsfade lavet af fynsk eg - og herunder om træs helt essentielle rolle i tilblivelsen af whisky. 

Kim Møller-Elshøj har på den ene side arbejdet med business for bl.a. TDC, B&O, Instituttet for Fremtidsforskning og eBay, og på den anden har han knoklet som lærling i destilleriet og rundviser på Isle of Arran Distillery. På Nyborg Destilleri forenes disse to verdener til nær perfektion, hvor han arbejder som blender & storyteller. Kim Møller-Elshøj står for produktudviklingen - herunder lagring og blending af whisky og rom. Han er strateg, marketing- og pressemand og står for rundvisninger i destilleriet.

 Foto: Robert Wengler

Foto: Robert Wengler

 Foto: Robert Wengler

Foto: Robert Wengler