POUL LANG NIELSEN x CHRISTIAN F. PUGLISI

Når landmanden interesserer sig for, hvor langt han kan nå med kødets egenskaber, og topkokken interesserer sig for, præcis hvordan råvarerne er blevet til, så bliver det naturlige skridt, at de to skaber udviklingen sammen. Hør i denne workshop to absolutte kapaciteter på hver deres felt fortælle om et ganske særligt kulinarisk partnerskab.

Poul Lang Nielsen opdrætter grise på Hindsholm på Nordfyn. Hans opdræt adskiller sig markant fra den typiske økologiske produktion og forener en fundamental dyreetik med ypperlig kødkvalitet.

Kokken Christian F. Puglisi ejer og driver restauranterne Relæ, Manfreds, BÆST og Mirabelle på Nørrebro i København. Siden 2016 har han især skubbet på udviklingen af egenproduktionen af grønt, kød og mælk på gården Farm of Ideas i Lejre.