ANDERS HØJLUND ANDERSEN x MICHEL POULSEN

Spørgetime: Mød de nye landmænd

Denne workshop giver dig en enestående mulighed for at gå i dialog med både din sidemand og to driftige og nytænkende landmænd om, hvad landbrug er og kan være. Efter en kort summen i salen om din og din sidemands holdning til landbrug, vil Anders og Michel introducere hver deres personlige historie og syn på landbrug med udgangspunkt i hver deres bedrift. Herefter inviterer de til dialog og spørgetime: Hvad vil du gerne tale med din landmand om? Hvad er dit eget forhold til landbrug og hvilke spørgsmål, synes du, er relevante at få besvaret eller diskuteret?

Anders Højlund Andersen driver landbruget Øhave ved Svendborg på Fyn. Michel Poulsen driver Søtoftes Jordbrug på Midtsjælland. Fælles for begge økologiske bedrifter er et stærkt fokus på mikroliv og jordens regenerering og åbne gårde med levende bånd mellem kunde og bonde.