Udvikling Fyn x Det Fynske Spisekammer


Det Fynske Spisekammer er en webshop, der har samlet det bedste fra Fyn ét sted, så det bliver nemmere for dig at få fingrene i de velsmagende fynske fødevarer. Her finder du alt lige fra øl, vin og kolonial til friske, sprøde råvarer og smagfulde specialiteter - alt sammen fremstillet eller forarbejdet af passionerede fynske bønder og producenter. 
Hvis du kommer forbi vores bod på Tasteland, kan du købe et udvalg af fynske specialiteter samt friske fynske jordbær og ærter – og vi uddeler selvfølgelig lækre smagsprøver.

http://www.udviklingfyn.dk

http://detfynske.dk

https://www.facebook.com/detfynskespisekammer/

Spis! Odense Food Festival

SPIS! Odense Food Festival understøtter og stimulerer det fynske fødevareerhverv og kulturliv, og binder de to sammen gennem anderledes og fællesskabende aktiviteter og events. 

Kom og hæng ud i vores loungeområde i Taste Land, hvor du kan slappe af og blive klogere på, hvordan man spiser i sæson, de lokale fynske råvarer og meget, meget mere. 

Bliv udfordret på dine smagssanser, test din viden til vores madquiz og deltag i vores konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde fine præmier. 

http://spisodense.dk
https://www.facebook.com/spisodense/

Ryes Plantage


Ryes Plantage er et mellemstort landbrug med planteavl og frugtplante. Vi har en travl gårdbutik hvor vi sælger af vores egen avl.  Vi er stolte af det vi laver og elsker at sælge direkte til vores kunder. På Heartland Festivalen kan vi tilbyde jordbær med ny-slynget honning samt friske og søde ærter lige til at bælge. Glæd jer til sund og velsmagende slik!
http://www.ryesplantage.dk
https://www.facebook.com/ryesplantage/

Grøndals


Grøndals er etableret for at fremme tun fra bæredygtigt tunfiskeri og socialt ansvarlig produktion. Tun fra Grøndals fiskes kun med stang og line. Det er den mest naturskånsomme metode, hvor man helt undgår bifangst samt overfiskeri, og dermed sikre vi biodiversiteten. Vores produkter bærer derfor certifikaterne Pole & Line, Dolphin Safe og Friend of the Sea. Grøndals samarbjeder med Santa Cantarina, der er ekspert indenfor bæredygtigt tunfiskeri. Når festivalens gæster besøger Grøndals vil de derfor kunne opleve en spændende fortælling om tunfiskens vej fra hav til bord og smag på tun. Forhåbentlig vil det give en helt ny forståelse af og viden om den ellers så udskældt fødevare som dåsetun.

https://grondals.dk

https://www.facebook.com/groendals/

Garden Theory


Garden Theory producerer økologisk sodavand lavet på friskpressede lokale grøntsager fra den fynske baghave. Vores sodavand er sæsonbetonet, så vi sikrer os, at kun de bedste grøntsager kommer i flaskerne. Garden Theory udfordrer dine smagsløg og tilbyder en anderledes og forfriskende lækker sodavand - med god samvittighed.

I vores stand kan du komme med på et anderledes bobleeventyr og smage en forfriskende boblende grøntsagssodavand!

Det Søde Liv

I Det Søde Liv produceres lækre håndlavede produkter. Du kan få ”En mundfuld eventyr” som er forskellige dragerede nødder og mandler opkaldt efter H.C. Andersens eventyr.

Også eventyrlige gode flødekarameller kogt på piskefløde, sukker og birkesaft. Alt sammen produceret med kærlighed og udsøgte produkter.

http://www.det-sode-liv.dk
https://www.facebook.com/Detsodeliv/