SUMMERBIRD ORGANIC

Den første marcipansommerfugl kørte igennem chokoladeovertrækkeren på Haarby Mejeri på Fyn i 1986. Siden har Summerbird for alvor sat nye standarter på det gastronomiske landkort med deres revolution af den konventionelle flødebolle. 
Flødebollen blev affekteret og fik ny kraft gennem en modernisering og nuancering i både smag og udtryk.
Summerbird gav flødebollen en saftig marcipanbund, en lækker tæt vaniljeskum og et tykt lag god mørk chokolade. 

I Summerbirds bod i Tasteland kan du smage en helt frisk økologisk 'Heartland flødebolle'. Flødebollen har en bund af ren marcipan, hindbær, grüe og hasselnød. Den tætte skum er tilsmagt friske hindbær og jordbær. Flødebollen omfavnes af et tykt lag mørk chokolade og er afslutningsvist pyntet med rabarbercrumble og pistacie.

Du kan også møde Summerbirds is-cykler på festivalen, hvor du fristes med deres seneste gastronomiske eventyr - økologisk flødeis og sorbet i hele seks spændende smagsvarianter.

Summerbird.jpg