BRYGGERIET Æ

"Æ er æbler. Æ er ærlighed. Æ er ægte kærlighed til danske æbler." Sådan skriver Fynsk Cideri på deres etiketter. De har en ambition om at skabe enestående produkter af de bedste råvarer uden at gå på kompromis. Deres æblecider er kun tilsat de pressede æbler, en smule humle og lidt kulsyre. På Tasteland får du mulighed for at smage på herlighederne.

bryggeriÆ.jpg

BUGGING DENMARK

Spiselige insekter kommer til Heartland, når Bugging Denmark, i samarbejde med kokken Lui Lezzi, byder på fremtidens bæredygtige, sunde og frem for alt lækre fødevare. Kom forbi og smag Luis veggieburger med insekter som tilvalg, fynske jordbær med lækre bilarver fra Valdemars Slots Naturskole og grønne fries fra Skiftekær Økologi. Du kan klappe en levende fårekylling og smage på Syngjas juice med B12-vitamin fra fårekyllinger. Hør mere om, hvordan ansvarlig madkultur og velsmag kan gå op i en højere enhed. 

buggingdk_3.jpg

COOP.DK MAD & IRMA

Besøg Irma og Coop.dk MAD i Tasteland, hvor der hele dagen vil være spændende aktiviteter og smagsprøver.

Irma og Coop.dk MAD præsenterer under festivalen en lang række forskellige engagerende debatter med en nogle af deres bedste samarbejdspartnere – bl.a. Hansen Is, Thise, Il Fornaio og Jalm&B. Her kan du f.eks. blive klogere på, hvordan du undgår kemi i dine dagligvare, komme på bage- og surdejskursus, høre hvordan du kan leve mere klimavenligt, og være med når det debatteres, hvad der mon kommer efter kødet.

Hent en flyer med det fulde program for Coop.dk MAD og Irmas aktiviteter på Heartland i deres bod i Tasteland.

hansen is vanilie.jpeg
il fornaio bageworkshop.jpg

DET FYNSKE SPISEKAMMER

Det Fynske Spisekammer er en webshop, der har samlet smagen af Fyn ét sted, så alle danskere nemt kan få fingrene i velsmagende fynske fødevarer. Her finder du alt lige fra øl, vin og kolonial til friske, sprøde råvarer og smagfulde specialiteter - alt sammen fremstillet eller forarbejdet af passionerede fynske bønder og producenter. 
Det Fynske Spisekammer leverer råvarer til Heartlands madboder og restauranter og er også tilstede med deres helt egen bod i Tasteland. Her kan du købe et udvalg af fynske specialiteter samt friske fynske jordbær og ærter – og naturligvis få lækre smagsprøver.

Følg Det Fynske Spisekammers Instagramprofil for at se nærmere på de delikate fynske fødevarer. 

dfs_jordbær_1500_1500.png

DET SØDE LIV

I Det Søde Liv i Ollerup produceres der eventyrlige mundfulde. Der er nødder, mandler og lakrids overtrukket med lækker chokolade opkaldt efter H.C. Andersens eventyr. En anden mundfuld eventyr er flødekaramellerne, som er kogt på piskefløde, sukker og birkesaft. De har masser af eventyrlige mundfulde med på Heartland og derudover lækkert frugt i mundrette stykker.

Det-soede-liv-et-godt-humoer.jpg
Det-soede-liv-karameller.jpg

FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Mikkel Friis-Holm er femdobbelt verdensmester i chokolade, og hans delikate og intense chokolade er på menuen på Michelin-restauranter rundt om i hele verden. Mikkel Friis-Holm har nøje udvalgt sine kakaobønner, som han køber direkte hos landmændene, og selve transformationen fra bønner til gourmetchokolade finder sted på Friis-Holms egen chokoladefabrik i Hvalsø.

FRIIS-HOLM.jpg