BRYGGERI Æ.

"Æ er æbler. Æ er ærlighed. Æ er ægte kærlighed til danske æbler." Sådan skriver Fynsk Cideri på deres etiketter. De har en ambition om at skabe enestående produkter af de bedste råvarer uden at gå på kompromis. Deres æblecider er kun tilsat de pressede æbler, en smule humle og lidt kulsyre. På Tasteland får du mulighed for at smage på herlighederne.

bryggeriÆ.jpg

BUGGING DENMARK

Spiselige insekter kommer til Heartlnd, når Bugging Denmark i samarbejde med Syngja og kokken Lui Lezzi byder på fremtidens bæredygtige, sunde og frem for alt lækre fødevare. Kom forbi og få en bugburger og fries med cricket sprinkle, klap en levende fårekylling og smag på Syngjas juice med B12-vitamin fra fårekyllinger. Samtidig kan du høre mere om Bugging Denmarks arbejde som Danmarks eneste urbane insektfarm og insekters rolle i bæredygtig omstilling. De giver deres bud på, hvordan ansvarlig madkultur og velsmag kan gå op i en højere enhed, og vi er sikre på, at dine smagsløg vil være enige.

buggingdk_3.jpg

DET FYNSKE SPISEKAMMER

Det Fynske Spisekammer er en webshop, der har samlet smagen af Fyn ét sted, så alle danskere nemt kan få fingrene i velsmagende fynske fødevarer. Her finder du alt lige fra øl, vin og kolonial til friske, sprøde råvarer og smagfulde specialiteter - alt sammen fremstillet eller forarbejdet af passionerede fynske bønder og producenter. 
Det Fynske Spisekammer leverer råvarer til Heartlands madboder og restauranter og er også tilstede med deres helt egen bod i Tasteland. Her kan du købe et udvalg af fynske specialiteter samt friske fynske jordbær og ærter – og naturligvis få lækre smagsprøver.

Følg Det Fynske Spisekammers Instagramprofil for at se nærmere på de delikate fynske fødevarer. 

dfs_jordbær_1500_1500.png

DET SØDE LIV

I Det Søde Liv i Ollerup produceres der eventyrlige mundfulde. Der er nødder, mandler og lakrids overtrukket med lækker chokolade opkaldt efter H.C. Andersens eventyr. En anden mundfuld eventyr er flødekaramellerne, som er kogt på piskefløde, sukker og birkesaft. De har masser af eventyrlige mundfulde med på Heartland og derudover lækkert frugt i mundrette stykker.

Det-soede-liv-et-godt-humoer.jpg
Det-soede-liv-karameller.jpg

FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Mikkel Friis-Holm er femdobbelt verdensmester i chokolade, og hans delikate og intense chokolade er på menuen på Michelin-restauranter rundt om i hele verden. Mikkel Friis-Holm har nøje udvalgt sine kakaobønner, som han køber direkte hos landmændene, og selve transformationen fra bønner til gourmetchokolade finder sted på Friis-Holms egen chokoladefabrik i Hvalsø.

FRIIS-HOLM.jpg