WORKSHOP:  Bugging Denmark: Insekter i gastronomi og cocktails

WORKSHOP:  Bugging Denmark: Insekter i gastronomi og cocktails
Lørdag d. 3/6 kl. 17.15-18.15

Hør om hvordan spiselige insekter er ved at gøre deres indtog i det hjemlige køkken (eller har de mon altid været der?) fra Jakob Rukov, ph.d. og insektfarmer i Bugging Denmark, test dine egne evner som insektkok med et molekylært touch med junglechef extraordinaire Lui Ivan Lezzi og lær, hvordan insektjuice bruges som mixer i cocktails med bartender-on-wheels Mads Lejbach Østergaard.
https://www.facebook.com/buggingdenmark/

http://buggingdenmark.dk

CHEFS TALES: Søren Ejlersen: Fermentering

CHEFS TALES: Søren Ejlersen: Fermentering
Lørdag 3/6 kl. 12.30-13.45

Søren Ejlersen har grundlagt Aarstiderne sammen med Thomas Harttung og startet Haver til Maver, som planter skolehaver i hele Danmark. Søren er desuden en meget populær inspirator og forfatter til en lang række ambitiøse madbogstitler. Søren vil på Heartland udfolde emnet fermentering for os på Tasteland. Derefter vil der være mulighed for selv at prøve kræfter med fermentering i samarbejde med Søren og hans medhjælpere.
https://www.aarstiderne.com

CHEFS TALES: Marie Holm: Budding

CHEFS TALES: Marie Holm: Budding
Lørdag d. 3/6 kl. 15.45-16.45


Marie vil gå hele buddingespektret igennem – fra klassiske buddinger som vaniljebudding til nye versioner som saltkaramelbudding med karamelpopcorn. Hør Maries bud på hvorfor buddingen røg ud af det gode dessertselskab og hendes brandtale for at få buddingen tilbage i de moderne køkkener. Lyt til blævrende anekdoter fra livet som buddingelsker, få styr på buddingens historie, og få chancen for at genopdage den dirrende cremedessert, som Marie kalder ’Desserternes silikonebryster’!
http://www.madskriv.dk

CHEFS TALES: Thomas Laursen: Vilde urter

CHEFS TALES: Thomas Laursen: Vilde urter
Lørdag d- 3/6 kl. 
14.15-15.15

Intro om Thomas Laursen; virke + syn på brug af naturen. Smagning af urter, som relateres til biotoper/sankesteder. Samtale om den enkelte urt; sæson, voksested, mængder, plukketeknik, farer. Nogle af urterne kan gæsterne så sample/vælge fra og lave en kvik rygning af ved bålet.
http://wildfooding.dk

WORKSHOP Steensgaard: Charcuterismagning og foredrag om madhåndværk.

WORKSHOP Steensgaard: Charcuterismagning og foredrag om madhåndværk.
Lørdag d.3/6 kl. 18.45-19.45:

Med titlen som et afsæt for en fortælling om, hvorfor madhåndværk er afgørende og bør genopdyrkes i vores samfund. I forlængelse heraf kommer Henning ind på vigtigheden af rene kvalitetsråvarer, håndværkstraditioner vi benytter os af som f.eks. varmslagtning, samfundsmæssige problematikker omkring opdyrkningen af kvalitetsråvarer og madhåndværk og baggrundsfortællinger om processerne bag de produkter, som de smager på.

Smagningen er målrettet voksne foodies, der interesserer sig for madhåndværk og lækre råvarer.
https://www.steensgaard.dk
https://www.facebook.com/steensgaard.dk/

Food Pairing: Plant Jamming – dyk ned i grøntsagers smagfulde univers

Food Pairing: Plant Jamming – dyk ned i grøntsagers smagfulde univers
Søndag d. 4/6 kl. 10.30-11.30:

Lær at artikulere, smage og kombinere grøntsager ved at forstå deres aromatiske bestanddele. Det handler om at forstå planters aromaer og hvordan de kan sættes sammen på kryds og tværs – oplev helt nye smagsoplevelser i dit køkken.
http://www.plantjammer.com

https://www.facebook.com/plantjammer/