THOMAS RODE & OLUF BORBYE PEDERSEN

Thomas Rode møder Oluf Borbye Pedersen i en samtale ”Om personlig optimering og mad”
Moderator: Christian Bitz

På Dansk

Heartland Festivals fire-søjlede program består ud over TALKS også af FOOD – men programsøjlerne krydser af og til hinanden, og det er også tilfældet, når Thomas Rode skal i samtale med Oluf Borbye Pedersen om personlig optimering og mad.
De fleste identificerer nok Kok Thomas Rode med tiden som chef på den legendariske københavner restaurant Kong Hans Kælder. Siden 2009 har Thomas ændret kurs og fokuserer ikke kun på at maden skal smage godt, men også at den skal give os det vi har brug for, så vi kan være den bedste version af os selv. Oluf Borbye Pedersen er en af verdens førende forskere i tarmbakteriers indflydelse på ikke kun vores ernæring og vægt, men også på vores psykiske tilstand. Tarmbakterier påvirker både vores følelser og vores intellektuelle præstationer.
Maden er kort sagt i høj grad det vi prøver at påvirke for at komme i både fysisk og psykisk form.
Christian Bitz, forskningschef på Herlev og Gentofte Hospital og kendt som vært på mad- og sundhedsprogrammer på DR og TV2, styrer slagets gang.