JIMMY MAYMANN & VINCENT HENDRICKS

Jimmy Maymann møder Vincent Hendricks i en samtale ”Om fake news og 5,5 mio. redaktører”
Moderator: Lotte Hansen

På Dansk

En af verdens mest indflydelsesrige medieledere, Jimmy Maymann, besøger til sommer Heartland Festival 2017, for at deltage i en samtale om de nye mediers udvikling. Maymann, der blandt mange andre foretagender, har været CEO for Huffington Post skal deltage i en samtale med den danske filosofiprofessor og modtager af Rosenkjærprisen 2016 Vincent Hendricks. Hendricks er centerleder ved Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet, hvor han blandt andet forsker i, hvordan vi agerer på sociale medier. Lotte Hansen, stifter og direktør i kommunikationsbureauet Hansen Agenda, modererer samtalen.

THOMAS RODE & OLUF BORBYE PEDERSEN

Thomas Rode møder Oluf Borbye Pedersen i en samtale ”Om personlig optimering og mad”
Moderator: Christian Bitz

På Dansk

Heartland Festivals fire-søjlede program består ud over TALKS også af FOOD – men programsøjlerne krydser af og til hinanden, og det er også tilfældet, når Thomas Rode skal i samtale med Oluf Borbye Pedersen om personlig optimering og mad.
De fleste identificerer nok Kok Thomas Rode med tiden som chef på den legendariske københavner restaurant Kong Hans Kælder. Siden 2009 har Thomas ændret kurs og fokuserer ikke kun på at maden skal smage godt, men også at den skal give os det vi har brug for, så vi kan være den bedste version af os selv. Oluf Borbye Pedersen er en af verdens førende forskere i tarmbakteriers indflydelse på ikke kun vores ernæring og vægt, men også på vores psykiske tilstand. Tarmbakterier påvirker både vores følelser og vores intellektuelle præstationer.
Maden er kort sagt i høj grad det vi prøver at påvirke for at komme i både fysisk og psykisk form.
Christian Bitz, forskningschef på Herlev og Gentofte Hospital og kendt som vært på mad- og sundhedsprogrammer på DR og TV2, styrer slagets gang.