SOUND STAGE

Vi er altid nysgerrige efter, hvad der foregår i lydens verden - ligesom vores venner hos Bang & Olufsen - og derfor er vi stolte af at introducere Sound Stage på Heartland Festival 2018. Den nye lydscene er dedikeret til at udforske podcast-mediet, og her kan du gå på opdagelse i lydens verden i selskab med nogle af tidens mest spændende podcasts.

I løbet af festivalen vil det store magiske træ på bakketoppen foran Egeskov Slot danne ramme for Sounds Stage og være et rum for refleksion, nysgerrighed og ny inspiration, når vi præsenterer et kurateret udvalg af de bedste podcasts fra ind- og udland.

På Sound Stage finder du podcasts lavet af prisvindende podcast-producenter samt velbevarede hemmeligheder. Vi inviterer dig til at lytte til fantastiske fortællinger og vilde historier i et kurateret udvalg fra Bang & Olufsens eget Sound Matters podcast-katalog, samt fra anerkendte podcast-producenter som 99% InvisibleSong ExploderBenjamin Walker's Theory Of EverythingReply AllThe Light In The AtticHere Be MonstersLost NotesUnfictional, BookwormCargoland og mange mange flere.

Får du lyst til at fordybe dig i en podcast, skal du blot sætte dig til rette under det magiske træ, tage et par hovedtelefoner på og forsvinde ind i et lydunivers, hvor temaer som lyd, håndværk og design udfoldes. Kan du ikke få nok af indholdet på Sound Stage, kan du også vælge at lægge dig i en af de Sound Beds, der er placeret lige ved siden af træet.

Du kan se det fulde Sound Stage program her.

Heartland Festival Erik Cheng_52.jpg