GOURMENSCH

Lær at lave mad over åben ild når Heartland og Gourmensch i år præsenterer en outdoor cooking-workshop, der finder sted i de smukke omgivelser på Egeskov Slot. På workshoppen kan du lære om bålteknikker, når du sammen med en lille skare af andre Heartland-gæster tilbereder en lækker bålmenu baseret på fynske råvarer. Menuen tilberedes og nydes i den rustikke Gourmensh Camp, hvor stemningen vil være uformel og hyggelig. De sprøde bålsnacks spiser vi, som de kommer af bålet, men tempoet vil være roligt, og der er også tid til at nyde et glas vin eller en kop blåkaffe. 

Menu:

  • Bålgrillet østers med dildmayo, dildolie, agurk, tangaske og skovsyre
  • Fremtidsmad: Båltilberedt bruschetta med friterede larver, dildmayo og frisk koriander
  • Fynsk sommerbuk grillet over bål med gran. Serveres med hø-røget nye kartofler som tilberedes i en Dutch Oven, bålgrillet portobellosvampe marineret i trøffelolie Samt grillet grønt

Drikkevarer:

  • 1 glas bobler til østers
  • 1 glas rødvin til vildtretten (alternativ 1 økologisk og alkoholfri saft)
    (Der vil være mulighed for at købe ekstra vin pr glas.)

Køb din billet her. Tøv ikke for længe, da der er et meget begrænset antal pladser.

Det praktiske:

  • Workshoppen finder sted fredag 1/6 og lørdag 2/6 kl. 11.00, 13.30, 15.30 og 17.30
  • 24 deltagere pr. arrangement
  • Workshoppen tager 1 time & 45 minutter
  • OBS: Berusede deltager bliver afvist pga. sikkerhed if. åbne bål. Også selvom der er købt billet.

I videoen nedenfor kan du få en fornemmelse af, hvordan det er at være med på en Gourmensch-workshop.