SWEET SNEAK STUDIO

Som noget ganske særligt har Sweet Sneak Studio og Heartland i år slået sig sammen om at præsentere en ekstraordinær spiseoplevelse, hvor der i en magisk time vil være fokus på sanselighed og velsmag. 

The Mad Cake Maze

Træd ind i den magiske labyrint og udforsk de hemmelige hjørner af slotsparken omkring Egeskov Slot.

Find vej rundt i labyrinten ved at samle fortryllede drinks og forførende godbidder fra syv fantastiske installationer. Delikate ruter fører til et spektakulært eftermiddagsteselskab fyldt med alle de kulinariske lækkerier, dit hjerte kunne begære.

The Mad Cake Maze finder sted 1. juni kl. 14.00-15.00 (UDSOLGT) og 17.00-18.00. Du kan købe din billet her, men skynd dig da der er et meget begrænset antal pladser.

heartland_cakemaze1.png
heartland_cakemaze2.png
 
heartland_cakemaze.jpg
2018-Sweet-Sneak-Studio-Group-Picture_.jpg

Om Sweet Sneak Studio
Sweet Sneak Studios historie startede for fem år siden med en række pop up-bagerier på unikke steder rundt omkring i København. Siden er Sweet Sneak Studio kommet langt, men en ting er stadig den samme - det handler om at samle folk omkring mad! I dag er Sweet Sneak Studio et kreativt bureau, der arbejder med at styrke virksomheders brands gennem mad og sanselighed.