THAISEN MA'HUS

Vi er glade for igen i år at få selskab af den fynske restaurant, der under Heartland rykker teltpælene op og for et par dage skifter Ringe ud med Egeskovs slotspark. Her kan du nyde en både fynsk og folkelig madoplevelse ved langeborde.

Hos Thaisen Ma’ Hus er grundidéen at levere ”det bedste fra Fyn”, og derfor er måltiderne baseret på de bedste fynske leverandører af kød, grønt, fisk, brød, ost, øl og sodavand – og meget gerne økologisk. Maden skabes af passionerede kokke, og alt er hjemmelavet. Thaisen Ma’hus arbejder på at minimere madspild, og bruger derfor deres råvarer på nye spændende måder. 
Målet er altid at skabe velsmagende, indbydende, sund og nærende mad og samtidig udnytte ressourcerne bedst muligt til gavn for os alle.

Thaisen vil også være tilstede på festivalpladsen med en smørrebrødsbod. 

Se de smukke og delikate serveringer på Thaisen Ma’hus’ Instagram.

 Så hyggeligt var det ved Thaisen Ma'hus' restaurant på Heartland 2017.

Så hyggeligt var det ved Thaisen Ma'hus' restaurant på Heartland 2017.