CHRISTIAN F. PUGLISI X HEARTLAND BANQUET

Heartland Banquet er i år beværtet og kurateret af en af Danmarks dygtigste og mest ambitiøse kokke; Christian F. Puglisi.

Menuen (som også vil være tilgængelig i en vegetarversion) på dette års Heartland Banquet er:

  • Udvalg af Bæsts charcuterie med surdejsbrød fra Mirabelle
  • Hvide asparges fra Skyttes Gartneri med tonnato-sauce og kapers samt salat med frisk råmælksricotta
  • Manfreds tartar
  • Helstegt pattegris fra HindsholmGrisen med nye kartofler med ramsløgssmør samt grillet salat fra Skyttes Gartneri med sennep
  • Råmælksgelato med rabarber fra Skyttes Gartneri

Køb din billet her. 

Christian F. Puglisi er manden bag de anerkendte restauranter Manfreds, Bæst, Mirabelle og ikke mindst Michelin-restauranten Relæ, der trods deres forskellige udtryk alle har fokus på enkel mad af høj kvalitet samt økologi og lokale råvarer. Derfor er det i sandhed en stor glæde, at vi i år kan præsentere et særligt Heartland-sammensat terroir-repertoire af nye og gamle klassikere fra Christian F. Puglisis restauranter samt nogle af landets bedste råvareproducenter Skyttes Gartneri og HindsholmGrisen fra Fyn.

På Heartland Banquet har du en unik mulighed for at få det hele på én gang, når du kan smage på de saftige brød fra Mirabelle, hjemmelavet charcuteri fra Bæst, den famøse tartar fra Manfreds og de yndefulde planteretter fra Relæ. Christian F. Puglisi x Heartland Banquet byder nemlig på en 5-retters farm to table-festmiddag baseret på førsteklasses råvarer fra dedikerede bønder. I baren er der naturlige vine, hjemmebrygget cider og italienske cocktails, som også kan nydes på terrassen i solen.

 

Video produceret af FoodScene.