STEDSANS IN THE WOODS (udsolgt)


Stedsans in the Woods vil til sommer flytte deres koncept fra de dybe svenske skove til Egeskov Slot og præsentere Heartlands gæster for et af tidens mest radikale bud på, hvordan vi får mere natur ind i vores moderne livførelse. Ved søbredden på Egeskov kan du opleve en ganske særlig Heartland-version af Stedsans in the Woods, som er kurateret til omgivelserne på baggrund af fynske råvarer. En femretters menu, der mestendels er tilberedt på bål, vil blive serveret sammen med skønne safter og naturlige vine.
Da menuen (der også vil være tilgængelig i en vegetarversion) udelukkende er baseret på råvarer, der er klar til at blive høstet i slutningen af maj, kan vi først afsløre den ugen op til festivalen. Men vi lover, at det bliver stortartet.

Mette Helbæk og Flemming Hansen, som står bag Stedsans in the Woods, er sande pionere, og de to har gennem de sidste mange år været med til at redefinere, hvad en restaurantoplevelse kan være. Først med Stedsans på ØsterGro, hvor parret placerede en gourmetrestaurant midt i en grønsagshave på taget af en femetagers bygning på Østerbro i København, og nu siden 2017 med deres nyeste koncept, resortet Stedsans in the Woods, der faktisk også udgør parrets hjem. Stedsans in the Woods er et fortryllende stykke land ved bredden af Halla-søen i Bohult i Sydsverige. Mette Helbæk og Flemming Hansens nyskabende og gennemførte koncept har gennem årene affødt stor international opmærksomhed. For eksempel fra New York Magazine, der beskrev Stedsans som ”magical” og Vouge, der skrev: ”The whole thing feels like a dream world.”

Det er denne oplevelse, som Heartlands gæster nu kan tage del i, og vores FOOD-programdirektør, Emil Blauert udtaler: ”Mette Helbæk og Flemming Hansen er sande ’gastronauts’ af vores tid. Med deres smukke skov-resort peger de ud i en fremtid, hvor velsmag, bærerdygtighed og ansvarlighed går hånd i hånd, og jeg er så begejstret over, at Heartlands gæster nu får muligheden for at opleve en lille bid af dette unikke univers.”

Få et indblik i Stedsans in the Woods billedskønne univers på deres instagram.

 Foto: Stine Christiansen

Foto: Stine Christiansen