SOLEIMA X LIVE STRINGS

Efter stor succes med singlerne Cracks, Breathe og senest Low Life ringer navnet Soleima klokker hos de fleste, ligesom de erfarne Heartland-gæster vil huske hendes koncert i 2017. I år kan du opleve Soleimas spraglede sange med de stærke melodier på en helt ny måde, når hun optræder akustisk og akkompagneret af strygere på den intime Prxjects Stage.

Soleima er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gén, der placerer hende i popmusikkens yderkant. Universet er underspillet og befinder sig i grænselandet mellem melankoli og håb. Soleimas tekster forholder sig til tidens tunge emner, som leveret på hendes både direkte og poetiske facon, gør hendes musik nærværende og vedkommende. Soleima ankommer til Heartland med den nye ep Bulldog.

 Foto: Jonas Bang

Foto: Jonas Bang