AUGUST ROSENBAUM X CTM

August Rosenbaum og CTM alias Cæcilie Trier har sammensat et musikalsk værk særligt til Heartland Festival. Igennem de seneste ti år har pianist og producer August Rosenbaum og cellist og sangerinde CTM markeret sig som to af dansk musiks mest spændende komponister og sangskrivere under både egne navne og i forskellige bandsamarbejder.

August Rosenbaum har i år udgivet det anmelderroste soloalbum ‘Vista’ og EP'en 'Rasa', og har tidligere turneret i hele verden som music director for Quadron og samarbejdet med bl.a. MØ, Nils Frahm og Kim Gordon fra Sonic Youth. 

Cæcilie Trier udgiver som CTM albummet "Red Dragon" på Posh Isolation i foråret, og følger hermed op på den foregående udgivelse, ‘Suite for a Young Girl’. Ligesom forgængeren er 'Red Dragon' en genrekollage af alternativ pop, klassisk musik og klangkunst. Cæcilie Trier har også gjort sig bemærket som del af både Choir of Young Believers, Valby Vokalgruppe og Marching Church. 

Koncerten på Heartland Festival er August Rosenbaum og CTMs første samarbejde.