AUGUST ROSENBAUM X CTM

August Rosenbaum og CTM alias Cæcilie Trier har sammensat et musikalsk værk særligt til Heartland Festival. Igennem de seneste ti år har pianist og producer August Rosenbaum og cellist og sangerinde CTM markeret sig som to af dansk musiks mest spændende komponister og sangskrivere under både egne navne og i forskellige bandsamarbejder.

August Rosenbaum har i år udgivet det anmelderroste soloalbum ‘Vista’ og EP'en 'Rasa', og har tidligere turneret i hele verden som music director for Quadron og samarbejdet med bl.a. MØ, Nils Frahm og Kim Gordon fra Sonic Youth. 

Cæcilie Trier udgiver som CTM albummet "Red Dragon" på Posh Isolation i foråret, og følger hermed op på den foregående udgivelse, ‘Suite for a Young Girl’. Ligesom forgængeren er 'Red Dragon' en genrekollage af alternativ pop, klassisk musik og klangkunst. Cæcilie Trier har også gjort sig bemærket som del af både Choir of Young Believers, Valby Vokalgruppe og Marching Church. 

Koncerten på Heartland Festival er August Rosenbaum og CTMs første samarbejde.

SOLEIMA X LIVE STRINGS

Efter stor succes med singlerne Cracks, Breathe og senest Low Life ringer navnet Soleima klokker hos de fleste, ligesom de erfarne Heartland-gæster vil huske hendes koncert i 2017. I år kan du opleve Soleimas spraglede sange med de stærke melodier på en helt ny måde, når hun optræder akustisk og akkompagneret af strygere på den intime Prxjects Stage.

Soleima er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gén, der placerer hende i popmusikkens yderkant. Universet er underspillet og befinder sig i grænselandet mellem melankoli og håb. Soleimas tekster forholder sig til tidens tunge emner, som leveret på hendes både direkte og poetiske facon, gør hendes musik nærværende og vedkommende. Soleima ankommer til Heartland med den nye ep Bulldog.

 Foto: Jonas Bang

Foto: Jonas Bang

KASPER BJØRKE (DJ)

Vågn blidt op til Heartlands sidste dag med Kasper Bjørke. I et ambient DJ-set får Kasper Bjørke renset dig for gårsdagens strabadser og gjort dig klar til en ny dag på Egeskov Slot.

Kasper Bjørke har gennem de sidste femten år været en central aktør på såvel DJ som producerscenen i både Danmark og internationalt, hvor han med seks albumudgivelser og en lang række af singler og remixes har forfinet sin ofte genrebrydende stil. Senere i år udgiver Kasper Bjørke et nyt album på det hæderkronede tyske pladeselskab Kompakt.

IMG_4007.JPG

GENTS

Den danske synthpopduo GENTS består af Theis Vesterløkke på knapper og Niels Fejrskov Juhl på vokal. Sammen kombinerer de naive synth-melodier, stort brug af trommemaskiner, akustiske guitarsoloer og dyb crooner-vokal med vor tids taktile og skarpt producerede elektroniske musik. Deres to første udgivelser, EP'en EMBRACE THE FUTURE (2015) og albummet ABOUT TIME (2017), har skaffet bandet et trofast publikum samt medvind fra presse i både ind- og udland. Duoen er aktuel med den nyligt udgivne dobbeltsingle MOMENTS, hvor sangen EMPTY SHELL allerede er kommet i rotation på DR P3.

 Foto: Dennis Morton

Foto: Dennis Morton

BARSELONA

Barselona, der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor, er historien om et ungt DIY-band, der på rekordtid er blevet et af de mest lovende navne på den danske musikscene – en anerkendelse der bl.a. skyldes deres karakteristiske lyd med et malende og hudløst ærligt tekstunivers om evig sommer, fin såvel som forfinet kærligheden, som giver et unikt indblik i nutidens ungdom, som kun en ør damefikseret teenagehjerne kan føle den. De to unge herre sætter Heartlands publikum i stævne med en intimkoncert på vores nye Prxjects Stage.

image-2018-04-08 (1).jpg

JADA

Emilie Molsted Nørgaard er kvinden bag Jada og den anmelderoste single 'Keep Cool'. Hun er blevet sammenlignet med store sangerinde som Beyoncé og Robyn, og til sommer har Heartlands gæster en enestående mulighed for at opleve en af Danmarks største vokaltalenter, når Jada giver en intimkoncert på den nye Prxjects Stage.

 Foto: Sarah Liisberg

Foto: Sarah Liisberg

LOUIS RUSTUM

Louis Rustums dragende blanding af R&B og soft electronica har gjgivet ham opmærksom fra både danske og internationale medier. Det fremtrædende magazine Highsnobiety kaldte hans single 'Watch me' "irresistible" og "The less obnoxious, more mature, way hotter older sibling of Drake’s ’Hotline Bling.’'" Vi er meget glade for, at Louis Rustum vil dele sin fremtids-R&B med Heartlands gæster, når han giver intimkoncert på den helt nye Prxjects Stage.

image-2018-04-08 (2).jpg

YANGZE

Yangze er et nyt navn på den danske musikscene, men manden bag, Jakob Littauer, har stor erfaring allerede. Bl.a. som en del af duoen Electro Juice og trioen Jatoma. Han har også spillet live med de Heartland-aktuelle kunstnere Liss og Soleima. Yangzes electropop bliver under Heartland 2018 udfoldet i smukke og intime rammer på vores nye Prxjects Stage.

Yangze (DK)_0_large.jpg