HJERTELAND (BØRNEOMRÅDE)

Hjerteland er en magisk minifestival i Heartland for børn og barnlige sjæle, hvor du kan blive udfordret, inspireret og underholdt i et sandt slaraffenland af MUSIK, SNAK, MAD, KUNST og masser af OVERRASKELSER i et barnligt og anderledes perspektiv. I Hjerteland slippes magien, legen og fantasien fri i et forunderligt univers med masser af aktiviteter, workshops og muligheder. Alt kan ske i Egeskovs medrivende omgivelser, og alle kan være med til at finde på, opleve og gå på opdagelse.
På Hjertelandscenen vil man kunne opleve ærlige og ustyrlige snakke/talks mellem børnene og voksne med helt særlige passioner, fagligheder og viden. Der vil være koncerter og musikalske oplevelser for både de små og større børn, og du vil kunne deltage i en række workshops og aktiviteter.


Hjerteland henvender sig til børnefamilier med børn på 3-13 år og bestræber sig på at tage børnefamilier seriøst. Hjerteland muliggør at en weekend på Heartland også kan være en oplevelse, hvor generationer mødes på tværs og bliver underholdt, stimuleret og får en masse nye oplevelser med hjem. 

Hjerteland har åbent fredag den 1. juni og lørdag den 2. juni kl. 10.00 - 19.00. Vi glæder os super meget til igen at invitere børn og barnlige sjæle ind i Hjertelands forunderlige univers.

Læs mere om programmet nedenfor og følg med på Hjertelands Facebook-side

Hjerteland_is.jpg

AROMA IS

Igen i år kan du være med til at lave is sammen med Café Aromas Ismageri og smage den himmelske is, når den har været i ismaskinen.

Hjerteland Bohr.jpg

BOHR

Intet Hjerteland uden de skønne toner fra husorkestret Bohr, som igen i år vil sprede musikalsk tryllestøv over Hjerteland både fredag og lørdag. 

 

Hjerteland_pølse.jpg

HIMMELSKE PØLSER

Så er der igen mulighed for at smage den helt særlige Hjertelandspølse. Som det eneste sted i hele verden kan du i Hjerteland nyde denne himmelske mundfuld drysset med sand magi.

Hjerteland_musik.jpg

KASPER KAAE

Hjerteland byder igen i år på en række musikalske oplevelser med et helt særligt Hjertelands twist. Fredag kl. 18.15 kigger Kaspar Kaae forbi med sit sprit nye solo debut album 'Jeg begyndte at gå'.

Hjerteland_dans.jpg

MAGI & DANS

Kridt de glade dansesko for igen i år slippes dansen fri i Hjerteland, når Hjertelands signaturdans leveres af Teaterskolen Spektaklet. 

 

Hjerteland_poll.jpg

SKUM-POOL

Igen i år kan du kaste dig i Hjertelands fantastiske udendørs pool, hvor du kan bade uden at blive våd og flyde uden mavebælte og armvinger.

Hjerteland_dæk.jpg

BOBLER DÆK OG ÆKLE KRYB

I Hjerteland kan du køre store dæk og cykelhjul rundt i maling, eksperimentere med farvede sæbebobler i boblelaboratoriet, vikle dig ind i garnlabyrinten og lave små ækle kryb med vinger og glimmer i kriblekrableværkstedet.

Hjerteland, guld.jpg

GULD & GRØNNE SKOVE

I årets Hjerteland vil der være både guld og grønne skove og lametta i lange baner... 

Hjerteland_smag for lviet.jpg

HJERTELAND X SMAG FOR LIVET

Der er masser af spændende og finurlige workshops i Hjerteland. Du vil bl.a. kunne smage på løg i alle afskygninger - hvide, røde, sorte, stegte, bagte, rå & syltede, plante løg og konservere løg. 

hjerteland_kunst.jpg

KUNST & STREETART

Heartland har et kunstprogram med samtidskunst, men du skal ikke snydes i Hjerteland. Her produceres nutidskunst lige fra hjertet - som opstår, udvikler og forandrer sig under festivalen.

hjerteland_parkour.jpg

PARKOUR

Hjerteland byder på masser af udfordringer og spænding. Sammen med Teaterskolen Spektaklets unge undervisere kan du i Hjertelands parkourområde forcere forhindringer, vende op og ned på alting og springe over hvor gærdet er højest.

Heartland Festival er gratis for børn i alderen 0 til og med 5 år. Børn fra 6 år og op skal have børnebilletter for at få adgang til festivalpladsen og Hjerteland.