PARKERING

Sidste år valgte 70 procent af vores gæster at tage bilen til Heartland Festival. Det betød at vores parkeringsplads var helt fyldt op. Da vi bliver væsentligt flere mennesker i år og gerne vil sikre en både effektiv og behagelig ankomst til Egeskov har vi udvidet kapaciteten betragteligt og opdelt vores parkeringsplads i både en GRATIS og en BETALINGS parkering.

GRATIS
Den gratis parkeringsplads ligger lige uden for Kværndrup, ca. 20 minutters rask gang fra festivalindgangen og vil være serviceret af gratis shuttlebusser fra fredag til mandag. Se køretider på hjemmesiden under info. 

BETALING (UDSOLGT I FORSALG)
Betalingsparkeringen ligger ved hovedindgangen til Egeskov Slot og vil være under opsyn hele døgnet. Det koster 100 kr. at køre ind på parkeringsområdet, men vores venner fra Mercedes-Benz Danmark har tilbudt at betale de 100 kr. såfremt man booker en prøvetur hos en af deres mange forhandlere.

Forsalget er nu lukket, men det vil være muligt at købe betalingsparkering i døren, såfremt der er plads.

OBS!

- Benyttelse af parkeringspladserne er på EGET ANSVAR – der vil være frivillige vagter i området, men vi kan ikke garantere at der er opsyn med din bil.
- NO RE-ENTRY!!! - En parkeringsbillet gælder kun for én adgang. Kører man ud af området skal man købe en ny for at få adgang.