OVERNATNINGSMULIGHEDER

Ønsker du at overnatte tæt på festivalpladsen og få så meget med som muligt af det gode fællesskab eller vil du nyde de flotte fynske omgivelser og skrue helt op for komforten og sove på et af de nærliggende overnatningstilbud, så er der massere af muligheder.

 

FESTIVAL OVERNATNING

På Heartland Festival er der campingområde ca 200 meter fra pladsen, med mulighed for camping i eget telt, pre opslået telt, campingvogn eller i specialdesignet boform. Man skal have et gyldigt og personligt campingarmbånd på, for at få adgang til camping. Campingpass gælder for en person og kan købes under fanen billetter.

Campingområdet byder på alle nødvendige sanitetsfaciliteter.

Der tilladt at medbringe mad og drikke på campingområdet, men ikke på festivalpladsen. Desuden er der mulighed for køb af mad og drikke på campingpladsen.

Kæledyr er ikke tilladt på hele festivalpladsen, herunder campingområdet.

På hele området er der campingvagter, som sørger for at tingene er i orden. For at komme ind på campingområdet skal der fremvises et campingpass armbånd. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd – læs mere nedenfor under afsnittet ”campingpass/eget telt”.

Campingområdet åbner torsdag d. 31. maj og lukker igen søndag d. 3.  juni.
Når du ankommer til festivalen skal du følge skiltene "Campingsti", fra hovedindgangen.
 

Campingpass/eget telt
Overnat i dit eget medbragte telt på campingområdet. Der er markeret et specielt område af til dit eget medbragte telt.
Det er gratis at slå telt op, men for at komme ind på campingområdet skal hver person have et campingpass (armbånd) på til fremvisning ved campingindgangen. Desuden er et campingpass kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd. Det betyder, at hvis I er 2 personer der sover i samme telt, så skal I begge købe hver jeres campingpass, samt festivalbillet.
Salget sættes i gang tættere på festivalen. 
 

Opslået Iglo-telt
Hvis du vil undgå alt det praktiske og bare tage direkte på festival, så kan du købe et pre-opslået telt på campingpladsen, der står klar til dig når du ankommer. 

Ved hovedindgangen får du udleveret dit teltnummer og campingarmbånd. På campingområdet, kan camping-infoteltet også hjælpe dig med at finde dit telt,

Der følger 2 stk campingpass med i købet, da I skal bruge disse for at komme ind på campingområdet og jeres telte.

Du skal selv medbringe liggeunderlag, madrasser, sovepose osv. Op til 2 personer må overnatte i et telt, som kan tages med hjem efter festivalen. Opslåede iglotelte har følgende dimensioner: 2,2 x 2,0 meter. 
Salget sættes i gang tættere på festivalen. 


ROYAL Tenthouse
Vil du være en del af festivalfællesskabet, men kunne samtidigt godt tænke sig en komfortabel luksus soveplads, så er vores Tenthouse løsning det rette valg. Denne boform fungerer som en mini hytte, der er hævet en smule over jorden og har en rigtig dobbeltmadras (135x200). Der er ovenikøbet plads til at bagagen står tørt og sikkert. Desuden er der installeret strøm, så du kan oplade telefonen.

Ved hovedindgangen får du udleveret dit Tenthouse nummer og campingarmbånd. På campingområdet, kan camping-infoteltet også hjælpe dig med at finde dit telt,

Når du har købt et Tenthouse følger der 2 stk campingpass med i købet, da I skal bruge disse for at komme ind på campingområdet. Salget sættes i gang tættere på festivalen. 


Campingvogn
Ønsker du at medbringe egen campingvogn, så er der også et særligt område til det på campingpladsen. Ved ankomst får du anvist en plads til vognen, hvor I med god komfort og plads kan lade op til endnu en festivaldag.

Når du har købt en campingvognsplads følger der 4 stk campingpass med i købet, da I skal bruge disse for at komme ind på campingområdet. Hvis der er brug for ydereligere campingpass, kan disse købes som tilkøb – læs mere ovenfor under afsnittet ”campingpass/eget telt”.

Af logistiske grunde er det nødvendigt at køre ind med campingvognen via en særvej nord for festivalpladsen. Når du kører mod Festivalen, skal du følge skiltene "Campingvogne" for at komme rette sted hen. Ved fremvisning af billet får du adgang til at sætte campingvognen. Hver opmærksom på at der derudover skal fremvises gyldigt campingpass armbånd, for at komme ind på området. Dette fås ved hovedindgangen (hvor der er også er parkeringspladser) - I kommer fra campingpladsen og til hovedindgangen via er en længere gåtur via "campingstien".

Vær opmærksom på at gas ikke tilladt i vognene og der er ikke mulighed for strømtilslutning på campingområdet.
Det er ydermere ikke tilladt at parkere bilen på campingområdet. Når campingvognen er kørt ind på sin plads, skal bilen parkeres på parkeringspladsen ved Hovedindgangen (Egeskovsgade 22). Salget sættes i gang tættere på festivalen. 

ANDEN overnatning

HOTELPAKKER
Hvis du gerne vil bo lidt mere behageligt, så har vi i samarbejde med et par hoteller, lavet en særlig hotelpakke med partoutbillet, overnatning og transport.

Pakkerne sælges via hotellerne selv, kontakt dem her:
Best Western PLUS Hotel Svendborg
Hotel Faaborg Fjord
Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense
Hotel Christiansminde
Thaisen Hus