OVERNATNINGSMULIGHEDER

Ønsker du at overnatte tæt på festivalpladsen og få så meget med som muligt af det gode fællesskab eller vil du nyde de flotte fynske omgivelser og skrue helt op for komforten og sove på et af de nærliggende overnatningstilbud, så er der massere af muligheder.

Uanset om du er til teltplads lige ved festivalpladsen eller hotel så kan vi give dig et par gode anbefalinger:


Lokale OVERNATNINGssteder


FESTIVAL OVERNATNING

På Heartland Festival er der campingområde med mulighed for camping i eget telt, pre opslået telt, campingvogn eller i specialdesignet boform.

Campingområdet ligger 200 m fra selve festivalpladsen og byder på alle nødvendige  saneringsfaciliteter, samt mulighed for køb af mad og drikke. Campingområdet har campingvagter, der sørger for at tingene er i orden. For at komme ind på campingområdet skal der fremvises et campingpass armbånd. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd – læs mere nedenfor under afsnittet ”campingpass/eget telt”.

Campingområdet åbner fredag d. 10 juni  kl. 11.00 og lukker igen søndag d. 12 juni kl. 12.00.
 

Campingpass/eget telt
Overnat i dit eget medbragte telt på campingområdet. Der er markeret et specielt område af til dit eget medbragte telt, så der er rigeligt plads til at lave en god lejr. 
Det er gratis at slå telt op, men for at komme ind på campingområdet skal man have et campingpass armbånd på til fremvisning. Desuden er et campingpass kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd. Det betyder, at hvis I er 2 personer der sover i samme telt, så skal I begge købe hver jeres campingpass, samt festivalbillet.

Køb et Campingpass her
 

Pre-opslået telt
Hvis du vil undgå alt det praktiske og bare tage direkte på festival, så kan du købe et pre-opslået telt på campingpladsen, der står klar til dig når du ankommer. 

Ved indgangen til campingområdet får du udleveret en hængelås og dit teltnummer.

Når du har købt et telt, er det dit og du kan tage det med hjem efter festivalen. Der følger 2 stk campingpass med i købet, da I skal bruge disse for at komme ind på campingområdet og jeres telte.

Køb et pre-opslået 2 pers telt her

tenthouse_snit.jpg

Tenthouse
Vil du være en del af festivalfællesskabet, men kunne samtidigt godt tænke sig en komfortabel luksus soveplads, så er vores Tenthouse løsning det rette valg. Denne boform fungerer som en mini hytte, der er hævet en smule over jorden og har en rigtig dobbeltmadras (135x200). Der er ovenikøbet plads til at bagagen står tørt og sikkert. Desuden er der installeret strøm, så du kan oplade telefonen. Alle Tenthouses er placeret i ekstra afspærret område, så dine ting er under opsyn.

Ved indgangen til campingområdet får du udleveret et Tenthouse nummer og jeres adgangsbeviser til området.

Når du har købt et Tenthouse følger der 2 stk campingpass med i købet, da I skal bruge disse for at komme ind på campingområdet.

Køb et Tenthouse her


Campingvogn
Ønsker du at medbringe egen campingvogn, så er der også et særligt område til det på campingpladsen. Ved ankomst får du anvist en plads til vognen, hvor I med god komfort og plads kan lade op til endnu en festivaldag.

Når du har købt en campingvognplads følger der 4 stk campingpass med i købet, da I skal bruge disse for at komme ind på campingområdet. Hvis der er brug for ydereligere campingpass, kan disse købes som tilkøb – læs mere ovenfor under afsnittet ”campingpass/eget telt”.

Af logistiske grunde er der en særlig kørselstid for campingvogne: 
Der er åbent for indkørsel af campingvogne fredag d. 10 juni i tidsrummet 9.00 til 12.30. 
Der er åbent for udkørsel af campingvogne søndag d. 12 juni i tidsrummet 9.00 til 11.00.

Vær opmærksom på at gas er ikke tilladt og der er ikke mulighed for strømtilslutning på campingområdet.
Det er ydermere ikke tilladt at parkere bilen på campingområdet. Når campingvognen er kørt ind på sin plads, skal bilen parkeres på parkeringspladsen ved Festival Check In området.

Køb et Campingvognspass her